Om oss

Eva Ljung

Eva Ljung

Jag kommer ursprungligen från Malmö men livet och åren har tagit mig vidare i landet. Jag har i huvudsak jobbat inom omsorgen med administration men även direkt i omsorgsverksamheten.
2006 landade jag i Malmberget och till att börja med hade jag lite olika småjobb men 2007 så gick jag en starta eget utbildning och min idé som jag hade haft sedan 1999, när jag gick en Projektledarutbildning, fick nytt liv och Allt-i-Allo Administration föddes. Min affärsidé är administrativ service efter kundens behov i stort och smått.

Efter att ha jobbat ett par år inom främst anläggningsarbete så såg jag behovet utav bostäder för företag som hade arbetskraft från andra delar av landet så 2012 startade jag Boservice i Malmfälten AB som hyr ut tillfälliga bostäder till företag.

2016 sjösatte jag nästa idé som hade grott ett par år, Bouppteckningar. Men innan jag startade så ville jag ha en utbildning då jag anmälde mig till  Boutredning steg I som jag gick 2016 med en uppföljning 2018. 2019 gick jag Testamenstolkning och testamentets giltighet. Mitt mål är att bli certifierad boutredare.

Jag har jobbat åt Boliden, Skanska, Sandvik, JPL Bygg och LKAB där jag fortfarande konsultar som projektkoordinator.